29 jul 2011

Dondon II

Fa uns dies que no escrivim res, hem treballat molt i també ens hem divertit. Desprès de la visita a Marmelade i la compra de bambu hem estat planificant amb la biblioteca, els obrers i l’ajuntament com durem a terme l’obra.

També diumenge passat va arribar Toto, el germà de Rossie i Georgette que viu a Miami, es porta més de 15 anys amb les seves germanes i li agrada la festa, així que dilluns vam anar a les festes majors de Limonade per ballar amb l’orquestra Tropicana (una que porta gairebé 50 anys tocant per Haití), va ser una molt bona experiència i ens ho vam passar genial amb tots els que vam anar-hi.

Ahir ens va sortir un imprevist i no vam poder anar a buscar el bambu, Toto i uns amics anaven a Cap, així que també ens hi vam apuntar. Vam visitar la família política de Toto i a un amic seu amb el que vam anar a dinar lambi a la planxa (molt picant) i vam fer una visita per Cap. El cotxe es va espatllar i vam estar molt més del que teníem pensat a Cap, però també ens vam divertir! Aquesta setmana que Toto esta aquí volem aprofitar per fer sortides a la platja i a festes majors per divertir-nos, ja que desprès ens espera molta feina.

Dilluns que ve ja comencem les obres a la biblioteca, ja hem parlat amb els obrers que estan molt motivats i esperem que en unes dues setmanes ja tinguem tot enllestit! Ja us anirem ensenyant imatges.

Us deixem amb unes quantes fotografies de Dondon! I molts petons i records per tots!

Ça fait quelques jours que nous n’écrivons rien. Nous avons beaucoup travaillé et aussi nous nous sommes divertis. Après la visite et l’achat du bambou, nous avons planifié avec la bibliothèque, les ouvriers et la mairie comment nous allons travailler.

Aussi dimanche passé, Toto, le frère de Rosie et Georgette, est arrivé de Miami. Comme il aime la fête, ils nous avaient emmenés aux fêtes de Limonade au bal de Tropicana. Nous l’avons passé très bien.

Hier, à cause d’un imprévu, nous n’avions pas pu aller chercher le bambou, et comme Toto et d’autres amis allaient au Cap, nous avions profité pour les accompagner. Nous avons visité la famille politique de Toto et un autre ami qui nous a emmenés à manger du lambi et visiter le Cap. Notre véhicule avait un problème et pour cela nous n’avions pas pu visiter tout ce que nous voudrions. Nous voulons profiter la présence de Toto pour profiter d’aller à la plage et sortir plus.

Lundi nous allons commencer à travailler à la bibliothèque et nous avons déjà parlé avec les ouvriers qui sont très motivés et nous espérons terminer dans deus semaines. Nous enseignerons quelques images.

Nous vous laissons avec des images de Dondon! Un gros bisou à tous!







2 comentarios:

Lesl dijo...

Molt bé!

equipo desedamas dijo...

Que xula la panoràmica!!!!!!!! Quina mesura del temps tan diferent, eh?

Petonassos
Mercè